ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50 €
*Ισχύει για αγορά αναλώσιμων
0
Καλάθι

Ασφάλεια Αγορών

Ασφάλεια Αγορών Printking

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις τα προϊόντα της παραγγελίας σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου πριν την παραλάβεις ή να κάνεις επιστροφή ενός προϊόντος ή περισσοτέρων, μπορείς να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων σου. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματα σου επιστρέφονται άμεσα και γρήγορα.

Πώς μπορώ να αλλάξω ένα προϊόν;

Μπορείς να αλλάξεις ένα ή το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας σου, όσες φορές το επιθυμείς. Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Μπορείς να επιστρέψεις ένα ή το σύνολο των προϊόντων της παραγγελίας σου εντός 14 ημερών από την έκδοση της απόδειξης της παραγγελίας σου.

Πώς παίρνω τα χρήματά μου πίσω αν επιστρέψω ένα προϊόν;

Θα λάβεις τα χρήματά σου πίσω άμεσα από τη στιγμή που παραλάβουμε το επιστρεπτέο προϊόν. Εντός 2 εργάσιμων ημερών, θα γίνει κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Εύκολη Αλλαγή

Για την αλλαγή απαιτείται η Φόρμα επιστροφών την οποία υποβάλλεις ηλεκτρονικά ή εκτυπώνεις και εσωκλείεις στο δέμα μαζί με την απόδειξη.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ομάδα του Printking είναι στην διάθεση σου, να σε εξυπηρετήσει πριν, κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της παραγγελίας σου για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας ή προβληματισμού που προκύψει.

Ασφαλείς πληρωμές

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και των συναλλαγών με τους πελάτες μας είναι μια υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Ως εκ τούτου, προστατεύουμε τα δεδομένα σας, που αποθηκεύονται σε εμάς μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την αποτελεσματική πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης από τρίτους. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Κάνουμε χρήση, για παράδειγμα της τεχνολογίας SSL ( Secure Socket Layer) για την προστασία της επικοινωνίας μέσω του προγράμματος περιήγησης σας στο διαδίκτυο. Αυτό είναι αναγνωρίσιμο από το λουκέτο που εμφανίζεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας σε περίπτωση μιας σύνδεσης SSL. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία.