ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50 €
*Ισχύει για αγορά αναλώσιμων
0
Καλάθι

Επιστροφές & Αλλαγές

Οι αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος παρά τα οφέλη που έχουν, λόγω της έλλειψης φυσικής επαφής όπως θα γινόταν σε ένα παραδοσιακό κατάστημα, μερικές φορές υπόκεινται σε λάθη.

Η PRINTKING στην προσπάθειά της να συμβάλει στην εξάλειψη αυτού του φαινομένου κάνει ότι μπορεί για να περιγράψει με λεπτομέρεια τα προϊόντα που αναρτά στις σελίδες της, ώστε ο πελάτης να είναι όσο γίνεται καλύτερα ενημερωμένος για τα προϊόντα που αγοράζει.

Η PRINTKING θέλοντας να αναδείξει τα οφέλη του διαδικτύου στις καθημερινές αγορές μας, στηρίζει τους πελάτες της προσφέροντας την δυνατότητα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων με τους παρακάτω όρους.


ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  • Η αίτηση επιστροφής να μην ξεπερνά τις 60 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

  • Συσκευάζεται το προϊόν που επιστρέφετε μαζί με ενημερωτικό σημείωμα στο οποίο παραθέτετε τον τρόπο που θα θέλατε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  • Αποστέλετε το δέμα με τον μεταφορέα που τα παραλάβατε. Παρακαλώ σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής είναι δωρεάν μόνο όταν το προιόν είναι ελαττωματικό ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά την μεταφορά. Σε αντίθετη περίπτωση χρεώνετε ο πελάτης την επιστροφή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, θα επιστραφεί στον αποστολέα με χρέωση του. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας τηλεφωνικά στο 28920-29730 και με email στο info@printking.gr